Over Go-Fit

GO-FIT / GO-STRONG / GO-MASCHA
Over GO-FIT
Mascha van Mondfrans eigenaar GO-FIT Amsterdam.

Go-Fit biedt verschillende training- en coaching programma’s aan op het gebied van bewegen, ontspanning en voeding. Het maakt daarbij niet uit of je weinig tot geen ervaring hebt op dit gebied, of dat je gevorderd bent. Wij van GO-FIT bieden namelijk de begeleiding aan die jij nodig hebt!

Afvallen, spieropbouw, uithoudingsvermogen of detoxen, Go-Fit verzorgt voor iedereen een passend programma. Klik snel op de specifieke programma’s voor meer informatie of neem contact met ons op.

Aanbod GO-FIT

Bij Go-Fit Amsterdam staan we klaar om je op weg te helpen en om jouw persoonlijke doelen te bereiken. We erkennen en ondersteunen het feit dart dat sporten belangrijk voor jouw gezondheid is, en dat het vooral in de eerste periode belangrijk is om er ritme in te houden. Daarom hebben we het Go-Fit programma voor iedereen die begint met sporten.

Met dit programma vindt je eenvoudig jouw weg binnen Go-Fit. We vinden het belangrijk dat je snel succes ervaart en plezier beleeft bij het sporten zodat je komt sporten én blijft sporten.

Over Mascha van Mondfrans
Eigenaar GO-FIT Amsterdam

Naast mijn werk in het ziekenhuis (klinische farmacie) ben ik freelance coach en sportinstructeur. Het belang van een gezond lichaam zie ik iedere dag terug in het ziekenhuis. Hieruit komt mijn drive om zelf te kiezen voor een gezonde levensstijl. Wat mij typeert als persoon is dat ik positief ben, energiek, resultaatgericht en geen enkele uitdaging uit de weg ga.

Ik vind het daarbij belangrijk dat je je op je gemak voelt bij mij en dat je op mij kunt vertrouwen. Het is mijn taak en doel om jou uit te dagen om zo het beste uit jezelf te halen. Je kan namelijk vaak veel meer dan je denkt!

Uiteindelijk is de keuze voor een gezonde levensstijl is aan jou, met jou aan de slag te gaan. Ik bied verschillende trajecten aan op gebied voeding en beweging.